miércoles, 17 de febrero de 2016

Act.1 Presentació (Col·legi Sant Andreu)

4t-A


Hola amics i amigues de Geofestes, 


Som la classe de 4t-A del col·legi Sant Andreu i el nostre professor es diu Àlex. El nostre col·legi hi ha nens i nenes des d'Infantil fins a Primària, i quan acabem Primària anem a l' altre edifici que es fa l'ESO i Batxillerat. Fem moltes assignatures i algunes de ben divertides.Al col·legi tenim un patí a dalt de l'edifici i un altre patí abaix que és més gran. També tenim un menjador molt sorollós on mengem de tot. També tenim una capella i una sala de TIC on fem Informàtica.La nostre ciutat és Badalona. A Badalona tenim molts monuments importants.Per exemple: el Museu de Badalona, la Rambla, l'estadi de basquet i l'ajuntament.


A Badalona el nostre esport és el bàsquet i molta gent ens coneix per l'equip de la Penya. Badalona la van formar el romans abans de crist que en aquella època es deia Bétulo.

A les Festes de Maig celebrem la festa més important que és la de l'11 de maig i és molt coneguda per la cremada del Dimoni. Aquesta festa es una tradició de més molts anys. 

Adéu amics i amigues de Geofestes i fins altre dia.4t-B


Hola amics i amigues de Geofestes,Som la classe de 4t-B de Primària i el nostre col·legi es diu Sant Andreu. A classe som 27 alumnes i n'hi ha 13 nenes i 14 nens. La nostra professora Elisabet però sempre li diem Bet. La nostra classe és la més gran de tot 4t i el terra és de moqueta de color blau. La nostra classe té un projector i la professora sempre l'utilitza amb el seu ipad o el seu ordinador.Tenim dos patis, un a dalt i un abaix. A nosaltres ens agrada més el pati de baix perquè és més gran i també perquè podem jugar a bàsquet, futbol i tot el que vulguem amb pilota. També tenim 15 assignatures entre elles les que més ens agraden són Educació Física i Taekwondo. La nostra localitat es diu Badalona. Abans Badalona es deia Bétulo, perquè la van fundar els romans. També hi ha un pavelló olímpic de bàsquet i l'equip es diu Club de bàsquet Joventut però tothom li diu «la Penya». Badalona està al costat de la costa és a dir que tenim platja. Tenim un museu amb les restes de les cases dels romans i també s'han trobat les termes romanes.


A Badalona celebrem una festa molt divertida i coneguda: les Festes de Maig i es celebren l'11 de Maig. El protagonista d'aquesta festa és el Dimoni. Es fa un Dimoni de paper i fusta i a la nit es crema. També tenim els capgrossos, els castellers les i moltes coses més...


Adéu


4t-C


Hola amics/gues de Gegofestes,Som els nens i nens de 4t-C del col·legi Sant Andreu de Badalona. La nostra classe no és massa gran. Té una finestra, una pissarra gegant que ocupa tota una paret, tenim un projector, tenim 26 taules i 26 cadires més la de la nostra professora. Tenim un mapa amb les comarques de Catalunya... i moltes assignatures.


La nostra escola està dividida en dos edificis: un és per parvulari i primària, l'altre és per secundaria i batxillerat. Tenim dos patis un a dalt i l'altre abaix però preferim el d´abaix. Tenim menjador i una cuina.Badalona és la tercera més habitada de Catalunya i abans els romans li deien «Baétulo».És la ciutat del bàsquet i el nostre equip és conegut amb el nom de «la Penya». Tenim platja i un pont del petroli i a més la fàbrica de l'Anís del Mono. També tenim la plaça de l'ajuntament i d'allí surt el famós carrer del Mar, i es diu així perquè va cap el mar.


Les festes de Maig es celebren l'11 de maig amb la cremada del dimoni i es pot veure des de molts llocs però sempre ho fan a la platja. Tots els dimonis que s'han fet han estat ben originals. 

AdéuNo hay comentarios:

Publicar un comentario